Ośrodek Ewaluacji Sp. z o.o. z Warszawy przeprowadził badania społeczne, a na ich podstawie opracował raport o problemach smogu i (...)
Data publikacji: 24 marca 2017Ośrodek Ewaluacji Sp. z o.o. z Warszawy przeprowadził badania społeczne, a na ich podstawie opracował raport o problemach smogu i (...)
Data publikacji: 24 marca 2017W dniu 23 marca otwarto kolejny zakład produkcyjny na terenie Strefy Aktywności Gospodarczej w gminie Ujazd. Rekers to niemiecka firma (...)
Data publikacji: 24 marca 2017Ponad 14,5 mln zł dofinansowania projektów dotyczących wprowadzania nowych usług i produktów przez 16 firm z powiatów nyskiego, prudnickiego i (...)
Data publikacji: 23 marca 2017W dniach od 18 do 20 marca województwo opolskie zaprezentowało się podczas targów „Rheinland-Pfalz Ausstellung” w Moguncji. Są to największe (...)
Data publikacji: 22 marca 2017Na Opolszczyźnie przebywała z trzydniową wizytą delegacja z partnerskiego Komitatu Fejer na Węgrzech. Ich pobyt związany był z obchodzonym 23 (...)
Data publikacji: 22 marca 2017Zarząd województwa opolskiego ogłosił dwa konkursy dla dzieci i młodzieży – plastyczny na „Najpiękniejszy przyszkolny ogród” i fotograficzny „Osobliwości przyrodnicze (...)
Data publikacji: 22 marca 2017Zapraszamy organizacje pozarządowe do składania projektów związkach z odnową wsi. W otwartym konkursie ofert mamy 250 tysięcy złotych na wspieranie (...)
Data publikacji: 22 marca 2017Od 1 kwietnia 2017 r. będą miały zastosowanie Wytyczne nr 3/1/2017 w zakresie niektórych zasad dokonywania wyboru operacji przez lokalne (...)
Data publikacji: 22 marca 2017W Regionalnym Zespole Placówek Wsparcia Edukacji w Opolu otwarto 21 marca laboratorium branżowe wraz z symulatorem jazdy samochodem ciężarowym. To (...)
Data publikacji: 21 marca 2017Prawie dwieście inicjatyw (198) zgłosili Opolanie do Marszałkowskiego Budżetu Obywatelskiego. Ich wartość to 18,6 mln zł. Teraz poddawane są one (...)
Data publikacji: 21 marca 2017SAMORZĄD WOJEWÓDZTWA OPOLSKIEGO
Godziny urzędowania
Strona utworzona w standardzie WCAG 2.1